Coaching

 

Coaching

Voor de coachingsgesprekken ontmoeten wij elkaar op een fijne locatie in Haarlem of Amsterdam. Hiervoor werk ik samen met Het Coachhuis. In de gesprekken reflecteer je op jezelf, je patronen en blokkades. Wat heb je nodig om je leven opnieuw vorm te geven? Wat houdt je nog tegen? De inzichten en antwoorden die je krijgt, ontstaan in jezelf en geven je wat je nodig hebt om je nieuwe start te maken. Ik ondersteun je daarin door vragen te stellen. Samen gaan we op zoek naar de kern van wat jij vertelt. Daarbij houd ik mij aan de ethische gedragscode van de NOBCO.

 

 

PAARDENCOACHING

Snel tot de kern van wat er speelt, in verbinding met het paard tot inzichten komen en in beweging zijn. Paardencoaching is een prettige manier van coachen, zowel voor jou als voor mij. Telkens weer blijkt hoe effectief het paard als co-coach is, als katalysator in het proces. Het paard fungeert als jouw spiegel, waardoor je je blokkades en patronen buiten jezelf vorm ziet krijgen. Zo wordt het zichtbaar en kun je er fysiek contact mee maken. Ernaar kijken en omheen lopen. Een andere positie innemen of een andere aanpak proberen. Dit ervaringsgerichte leren is enorm waardevol om de resultaten van de coachingsessie vervolgens mee te kunnen nemen in jouw zoektocht naar verandering. Bovendien nemen paarden van nature spanningen over en laten deze afvloeien, waardoor jij je beter kunt ontspannen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Benieuwd naar de ervaringen? Bekijk de testimonials.

 

Ik werk samen met verschillende locaties in Haarlem en Amsterdam. Allen goed bereikbaar met OV en met voldoende parkeerplekken in de buurt. Kijk even bij Contact.

Als je in het bezit bent van een eigen paard of bijrijder bent, dan kan ik in overleg ook naar jullie toe komen.

 

 

TRAJECT of eenmalig?

Een coachingstraject werkt het beste. Op die manier kun je in een opvolgende reeks sessies werken aan jezelf.
De standaardtrajecten bestaan uit 3 of 5 sessies, die met verschillende coachingsvormen kunnen worden ingericht. 

Coaching kan indien gewenst ook als eenmalige sessie plaatsvinden. 

Om laagdrempelig kennis te maken met mij en paardencoaching, kun je deelnemen aan een van de workshops die ik regelmatig organiseer.

 

Bekijk hier de Tarieven.

 

Met enige regelmaat organiseert LAB30 een proefmiddag. In een kleine groep ontvang je een korte persoonlijke sessie en ervaar je hoe het is om door het paard gespiegeld te worden. Hou hiervoor de AGENDA in de gaten.
gallery/burnout
gallery/home
gallery/contactprd