Labour of love

 

Werken met bezieling

Stel je eens voor hoe het zou zijn als werk voortvloeit uit wie je bent. Werken vanuit willen ipv moeten. Vanuit voldoening ipv voldoen. Vanuit kracht ipv kramp. Ondernemen vanuit je kern is een totaal andere manier van werken dan we vaak zien of geleerd krijgen. Het is ook een zoektocht naar jezelf. Wat hoort bij mij en wat niet? Wat is aangeleerd en waar beperk ik mezelf? Hoe hou ik vast aan mijn doel en visie en blijf ik toch flexibel? Dit is een constant afstemmen. Dit is waar ik je in wil ondersteunen, zodat je de weg vrijmaakt naar authentiek succes en werk-elijke voldoening. Dat doe ik aan de hand van betekenisvolle gesprekken en thuisopdrachten.

 

klanten aantrekken op Natuurlijke Wijze

Hoe krijg je de juiste woorden en beelden te pakken om je verhaal over de bühne te krijgen?

Sterker nog, om de ander (vaak de klant) daarop aan te laten haken?

Communicatie is van oorsprong bedoeld om recht te doen aan wie je bent, wat het leven jou heeft geleerd en waar je naartoe onderweg bent. Storytelling voor gevorderden, wat alleen kan als je jezelf wezenlijk kent en jouw eigen verhaal omarmt. Een bedrijf gebouwd op bezieling is het mooiste wat er is en het waard om gekoesterd en gevoed te worden. Leidend hierin is het principe van het moment waarop natuurlijk gezien iets aansluit. Dat aansluitmoment staat symbool voor alles wat aansluit. Voor holisme. Voor energie, voor creatie, voor inspiratie. Voor overvloed, voor geld en voor de klant.

 

Dat is de basis voor de idee 'Natuurlijke Marketing'.

Op aanvraag kan ik hierover komen spreken, een workshop in geven of een (kort) traject voor inrichten.

Het idee is heel geschikt voor ondernemers met een eigen praktijk, kleine bedrijven en professionals met een achtergrond

in marketing communicatie die op zoek zijn naar ondernemen vanuit de kern.

Hieronder een impressie van eerdere workshops die ik heb begeleid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klanten zijn onder andere: GuestCompass, ZebraLegal, Mensen in Bedrijf en Bureau van Betekenis.

In het verleden heb ik als coach gewerkt voor zakelijke klanten als ING en ABN Amro via TalentFirst

en als UWV-reintegratiecoach voor Caprilli Coaching.