AGENDA 2019

 

 

WORKSHOP Paardencoaching 'ACCEPTATIE TRANSFORMeert'

Datum: vrijdag 1 maart
Tijd: van 10.00u tot 12.30u
Locatie: Stalhouderij Vosse - Kinderhuissingel 2D, Haarlem (gratis parkeren + dichtbij OV)
Kosten: 60,- pp

Deze workshop paardencoaching gaat over loslaten en afscheid nemen. Vaak houden we vast aan het oude vertrouwde. Ook als dat ons niet meer dient of nieuwe mogelijkheden in de weg staat. Het paard helpt je in te zien wat zo lastig is te accepteren, om zo ruimte te kunnen maken voor het nieuwe. We werken met archetypes, die je opstelt in de bak om zo de situatie buiten jezelf tot leven te zien komen. De dynamiek die ontstaat met het paard geeft je inzicht en werkt verzachtend. De blokkade transformeert, waardoor je er kracht en wijsheid uit kunt putten. 
Leuk als je meedoet! Er zijn maar 6 plekken, dus meld je op tijd aan via arienne@lab30.nl.
 

 

het sterretjescafé

Datum: vrijdag 5 april

Tijd: 10-11.30u

Locatie: Kweekcafé @Haarlemmer Kweektuin - Kleverlaan 9, Haarlem

Het Sterretjescafé is een moment voor moeders en vaders van sterrenkindjes (overleden voor, tijdens of na de geboorte) om elkaar te ontmoeten, ervaringen te delen en steun te vinden. En dat met een relaxt kopje koffie in het Kweekcafé.

Voel je welkom! Aanmelden is fijn voor een indicatie van het aantal kopjes thee of koffie - arienne@lab30.nl.

DONEERACTIE: Om een potje bij elkaar te krijgen voor het Sterretjescafé, ben ik een crowdfunding gestart. Met dat geld kan ik de ouders een kopje koffie aanbieden. Doneer ook een kopje koffie via: https://www.doneeractie.nl/sterretjescaf-233-haarlem/-32746 en deel de actie! 

WORKSHOP FOOD TO MOVE: SIGNALEN LEREN LEZEN

Locatie: Manege Vosse - Haarlem (Kinderhuissingel 2d, Haarlem)

woensdag 17 mei van 18.15u tot 21.15u

€ 45,- per persoon

Een bijzondere workshop waarin je via voeding en paarden signalen leert lezen en balans leert vinden. Geef aandacht aan je fysieke sensaties, gedachten en emoties. Je leert ze herkennen en erkennen, zonder oordeel. Paardencoaches Margery (Soy Visible) en ik starten de workshop met een sessie bij de paarden van Bea Vosse. Vervolgens genieten we van een heerlijk en gezond bio diner dat diëtiste Lidia (Sole Luna) voor ons heeft klaargemaakt.

Er is ruimte voor 15 deelnemers. Aanmelden doe je via arienne.post[at]gmail.com of 06 41 46 11 41.
Graag bij aanmelding specificeren of je alleen vegan wilt eten en of je alvast een consult wilt met de mindful diëtisten die aanwezig zullen zijn!