WORKSHOPS

 

WORKSHOPS 2018

 

WORKSHOP PAARDENCOACHING 'ECHT CONTACT'

Datum: vrijdag 2, 16 of 30 november

Tijd: van 10.00u tot 12.30u

Locatie: Stalhouderij Vosse - Kinderhuissingel 2D, Haarlem

Kosten: 60,-

Echt contact, daar word je pas gelukkig van. Wat betekent dat eigenlijk? En wat betekent het voor jou? Want écht contact maken, is voor iedereen anders. Of je nu contact maakt met je klant, geliefde of kind, hetzelfde patroon komt steeds tevoorschijn. Kun je aanwezig zijn, zonder in actie te willen schieten? Durf je jezelf te laten zien, hoe kwetsbaar dat ook voelt? Het paard kan niet anders. Die verbergt zich nergens achter en geeft je op directe manier feedback op hoe jij contact maakt. Altijd vergevingsgezind om direct aan te sluiten als het weer klopt.

Ervaar het zelf en leer echt contact maken. Meld je aan door een mailtje te sturen naar arienne@lab30.nl.

 

IN DE NATUUR: 'Kunst van het loslaten'
Datum: zondag 21 oktober
Tijd: van 10.00u tot 12.00u
Locatie: in de natuur
Kosten: 35,- 

De herfst is een proces van oogsten (concreet maken, doen, ontvangen) en transformatie (loslaten, afscheid nemen, ruimte maken). We gaan in deze workshop afscheid nemen van het oude en ruimte maken voor jouw transformatie. Dat doen we in de natuur, dé plek waar oogsten, transformatie en het proces van loslaten nu plaatsvindt.

Meld je aan met een mailtje naar arienne@lab30.nl. 

 

 

OP AANVRAAG: WORKSHOP BELBIN TEAMROLLEN

duur: 2 uur of 4 uur

Leren wat jou drijft en wat je valkuil is, zorgt voor meer inzicht in jezelf. Belbin identificeerde negen verschillende werkstijlen (de teamrollen), die elk zijn opgebouwd uit een aantal samenhangende eigenschappen en talenten. Iedere rol maakt op zijn eigen manier een vruchtbare samenwerking mogelijk. In deze workshop ontdek je als teamlid wat jouw unieke kracht is en hoe je elkaar als team aanvult.

 

OP AANVRAAG: 'STRESS RELEASE IN 8 STAPPEN'
duur: ca 45 min - 1 uur
Hoge schouders, strakke nek, hoofdpijn. Stress! Onze manier van leven zorgt voor veel prikkels en dat geeft stress. We kunnen ons lichaam helpen spanning af te voeren door specifieke drukpunten te gebruiken. Daar hoef je geen reiki-master voor te zijn! Vanuit ontspanning kun je beter in contact komen met je dromen en een groter plaatje zien. En zo op een natuurlijke manier mensen meenemen in je plannen. Een fijne workshop aan je medewerkers aan te bieden als daybreaker of als korte workshop over stress & het lichaam.

 

 

GRATIS DOWNLOAD: JE EIGEN BUITENCOACHING

Locatie: park/bos/duinen

Tijdsduur: ca 30-45 minuten

De lente is het seizoen waarin nieuwe dingen ontkiemen. 

Dit is een krachtige tijd voor nieuwe ontmoetingen, nieuwe initiatieven en om knopen te hakken.

Welke projecten of plannen willen bij jou ontkiemen? Ontdek het tijdens je eigen Voorjaarsschoonmaak!

download hier de instructies

WORKSHOP FOOD TO MOVE: SIGNALEN LEREN LEZEN

Locatie: Manege Vosse - Haarlem (Kinderhuissingel 2d, Haarlem)

woensdag 17 mei van 18.15u tot 21.15u

€ 45,- per persoon

Een bijzondere workshop waarin je via voeding en paarden signalen leert lezen en balans leert vinden. Geef aandacht aan je fysieke sensaties, gedachten en emoties. Je leert ze herkennen en erkennen, zonder oordeel. Paardencoaches Margery (Soy Visible) en ik starten de workshop met een sessie bij de paarden van Bea Vosse. Vervolgens genieten we van een heerlijk en gezond bio diner dat diëtiste Lidia (Sole Luna) voor ons heeft klaargemaakt.

Er is ruimte voor 15 deelnemers. Aanmelden doe je via arienne.post[at]gmail.com of 06 41 46 11 41.
Graag bij aanmelding specificeren of je alleen vegan wilt eten en of je alvast een consult wilt met de mindful diëtisten die aanwezig zullen zijn!